Senior Sailor Udflugt

Foreningen Senior Sailors årlige sommerudflugt gik i år til Flensborgs nyrenoveret søfartsmuseum, vi var 22 der havde meldt sig, desværre måtte tre aflyse på grund af sygdom og dødsfald.
Vi mødtes i Nyborg hvor vi havde hyret en bus til transporten afg kl 0900.
Foreningen havde indkøbt morgenbrød og øl, vand og en lille en til halsen vognmanden havde sat kaffe over så der var gang i rundstykker og brunssviger.
Vi tog Tommy og Kate Petersen fra Esbjerg op i Kolding der blev holdt en lille pause så der kunne ryges og strækkes ben inden vi ankom til Kruså, hvor Miguel Zambras fra Augustenborg stod på.
Vi ankom til Flensborg ved middags tid, desværre kunne vi ikke blive sat af ved museet, men et godt stykke derfra. På grund af vi havde nogle der var dårligt gående blev der rekvireret en taxa.
Vi havde nogle dejlige timer i Flensborg vi kørte derfra kl. 1600 og stoppede før grænsen så der kunne handles ind derefter kørte vi til Seggelund, hvor foreningen havde bestil aftensmad, den bestod af Kalvesteg stegt som vildt med Waldorf salat og tyttebær samt sovs og kartofler der var rigeligt og det smagte godt, dertil kunne der nydes et glas vin eller øl og vand.
Miguel blev sat af i Røde kro og Tommy og Kate i Kolding og resten i Nyborg hvor vi ankom ca kl.2100.
En dejlig tur bare en skam vi ikke var flere.
Hvis i har et bud til næste sommerudflugt så send bestyrelsen nogle forslag.
På Bestyrelsens vegne
Kasser Jørgen Frederiksen

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

14.10 | 14:27

Desværre døde min svoger i lørdags. Så jeg kan ikke vise ham billedet. Men tak for hjælpen. Hans navn var Carl Johan Wiltoft Sørensen, kaldet Calle

...
13.10 | 14:35

Da jeg skulle afmønstre nåede vi ik tidevandet så vi hang på grunden natten pver

...
13.10 | 14:34

Hej jeg har desværre ikke noget foto men jeg husker også at der var en høj meget tynd fyr der dannede par med en tynd lyshåret pige ombord

...
13.10 | 13:41

du kan finde billedt under skibs foto 2
har selv sejlet med Banana fra nybygning

...
Du kan lide denne side