Kære venner Skriv en hilsen.

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:
 
Skrevet af FL/LT Franz Strehle, d. 05-12-2017
Gode venner.

Jeg er ved at skrive en bog om den Danske pilot Niels Buchwald der under ww2 blev nedskudt i Holland og begravet der. Den 31. oktober 1946 blev hans båre sendt fra
Rotterdam til Danmark, kan I hjælpe mig med skibets navn?

mvh Franz Strehle
E-mail:
Skrevet af Mona Udbye, d. 31-10-2017
Hej.
Der skulle vel ikke være nogle af jer gæve sømænd som har sejlet med " Else Nielsen " i f eks 1954.
Så vidt jeg kan se sejlede den til New York fra forskellige destinationer..bl a Haiti.Jeg søger min morfars bror Carl Chr Jensen, som jeg mener sejlede med skibet i flere år . På forhånd tak. Mona Udbye
E-mail:
Skrevet af flemming Franklin Fischer, d. 19-10-2017
Hej
Hvilket år blev Preben (Møller Hansn) formand og hvad hed ham der var der før?
E-mail:
Skrevet af torben winding, d. 10-10-2017
savner foto af en lille coaster ved navn faxborg som sejlede kalk fra faxe ladeplads for et skibsmægler firma ved navn otto linde var på den i 70 erne
E-mail:
Skrevet af alf olsen, d. 31-05-2017
Så har min Cap været på langfart med
Norwegian Getaway 24 dage
7 dage det Vestelige Caribien.Og vidre til
Miami , Azoerne hvor de måtte opgive at gå til kaj pga kraftige dønninger. (rart mrd lidt søgang) Brest- Southamton - Rotterdam og København. ialt 24 dage.
E-mail:
Skrevet af Werner Woer, d. 13-05-2017
D/S Norden udsolgt fra forlaget, så antikvarisk måske. Fandt den dog på CDON.DK som muligt at 'overvåge', så muligvis en ny udgave på vej.
E-mail:
Skrevet af Gitte, d. 09-05-2017
Hej.
Jeg søger en bog af Ole Stig Johannes der hedder DS/Norden.
Nogen der kan hjælpe med hvor jeg kan købe bogen ?
E-mail:
Hjemmeside:
Skrevet af Tommy Eggers, d. 23-04-2017
Hej alle gode søfolk (og andre)
Kanon idé med en side som denne. Alle vi gamle søfolk får jo tårer i øjnene når vi ser hvad andre har skrevet. Selv leder jeg meget efter tidligere kolleger fra skibene (1965-1968): Lexa, Lica, Marit og Anette Mærsk, Inger Skou, Marie Helleskov og det norske Jacara. Til nu har jeg fået positionslisterne fra de 4 Mærsk-både, så nu kan jeg se præcist hvor jeg har været, og hvornår. Jeg vil dog også gerne i knotakt med nogen af dem jeg sejlede sammen med, så genkender du et eller flere af skibsnavnene i perioden 65-68, hører jeg gerne fra dig
E-mail:
Hjemmeside:
Skrevet af Bodil Munk Hansen, d. 26-03-2017
Jeg efterlyser et billede af SS OSCAR II, der sejlede til New York via Kristiania med immigranter.
Skal bruges til den årlige udgave af "Skærbækfortællinger".

PS: Det ville være smart med en søgefunktion på denne ellers udmærkede side.
E-mail:
Skrevet af Martin Kiil, d. 18-02-2017
Hejsa,

Jeg har tidligere af flere omgange på andre medier, efterlyst informationer i søgen af min biologiske far. Trods ihærdig hjælp fra rigtig mange, er det ikke lykkes at finde afgørende spor/oplysninger som har afhjulpet.


Først billed er min mor som 20 årig (taget i 1970). Øvrig billeder er af mig selv, fra fødsel op til idag :). Er der nogen som genkender kvinden på billedet - navn Helen Marie Kiil Kræmer (på daværende tidspunkt) - eller finder mine billeder lig nogen de kan genkende, sig MEGET gerne til !

Jeg blev undfanget på DFDS færgen ”Olav” (tidligere Kong Olav V) - ruten Ålborg - København. Tidsrum 13-22 September 1969. Min biologiske far er med stor sandsynlighed en tidligere ansat på Olav, eller har været en del af underholdning ombord (orkester).

Muligheden for at personalet på DFDS ruten Oslo-København ruten 1969, hvor samme færge under navn Kong Olav V, har fulgt med da båden blev omdøbt til blot ”Olav” og indsat Ålborg-København (sommeren 1969), er bestemt til stede. Så del meget gerne dette opslag i Norge!


Min biologiske far har sydlandsk blod i årene. En uafhængig DNA test stadfæster mit faderlige demografiske ophav, med kraftige rødder til Italien eller Spanien.Jeg kender desværre hverken navn, eller har billede-materiale på min biologisk far. Men som man kan se, har jeg gener fra ham som skinner kraftigt igennem.


Måske der sidder en derude, som kan genkende min mor, og måske kan huske noget fra den tid. Informationer som kan vise sig givtigt, og hjælpe mig i min søgen.

Fandt ud af mit oprigtig ophav for 4år siden. Har lige siden manglet denne VIGTIGE ”brik” i mit liv. Flg. er prøvet men uden held: Ankestyrelsen, Kirkebøger, Rigsarkivet, Lands-arkivet, Søfarts-styrelsen, DFDS, div fagforeninger, div. Søfarts-museums, sporløs/DR1, div. FB-grupper mv.

DEL meget gerne dette opslag, man ved aldrig

:)
På forhånd mange tak for jeres hjælp og omsorg.

Varme hilsner, en ALDRIG opgivende søn.
E-mail:
Skrevet af Jette Wied, d. 21-01-2017
Hej Alle.
Jeg er ved at finde oplysninger om kaptajn og skipper i Kalundborg
Frederik Siegfred Ollendorff. Han var født i Assens i 1789 og døde i Kalundborg i 1865.
Familien boede i Cordilgade.
Han sejlede med varer til Osloområdet, hvor hans søn havde en købmands- og møbelbutik.
Han var dannebrogsmand.
Er der mon én, der kan hjælpe med oplysninger om ham og hans skib?
Venlig hilsen Jette Wied
E-mail:
Skrevet af Laila Flanding, d. 14-01-2017
Hej Alle,
er ved at skrive en slægtshistorie om Kaptajn Kresten Flanding, og jeg vil gerne vide, om der findes et billede af "Skonnerten Betty", hvor han som 15-16årig var jungmand omkring 1912. Har nogen kendskab til, hvor jeg finder et sådant billede, hører jeg meget gerne via min mail.
m.v.h.
Laila Flanding
E-mail:
Skrevet af jørgen Frederiksen, d. 13-12-2016
Til medlemmer af Seniorsailor dk og alle jer der har besøgt vores hjemmeside.
God Jul og Godt Nytår.
Webassistent Jørgen
E-mail:
Skrevet af Kirsten Graa Thomsen, d. 11-11-2016
Glemte at oplyse, at min morbror Karl Ivan Sørensen var maskinmester og født i 1905. Før krigen sejlede han bl.a. for rederiet Vesterhavet
E-mail:
Skrevet af Kirsten Graa Thomsen , d. 11-11-2016
Hej. God side. Jeg er ved at skrive slægtshistorie og ved, at min morbror Ivan Sørensen sejlede med Avance i starten af krigen og ved D-dagen. Er der nogen her, der ved, hvornår Avance kom til England i 1940 og hvor skibet befandt sig før 9. april. Jeg har hans engelske søfartsbog, men mangler lidt om historien op til krigen.
E-mail:

Nyeste kommentarer

15.02 | 10:36

Endte som OLGA af Aarøsund. Jeg var dæksdreng, da vi afleverede den i Hobro i juni 1972. Den var solgt til Caribien.

...
26.01 | 20:28

Hej Berill. Gå ind på mfs billedarkiv skriv i søgefeltet Brattingsborg, der ligger flere fotos af flere forskellige Brattingsborg. kan kontaktes på min mail.

...
26.01 | 20:11

Hej Lene. Gå ind på mfs billedarkiv . skriv i søgefeltet DAGØ, her vil du finde 3 billeder af 2 forskellige DAGØ. Jeg kan kontaktes på min mail.

...
26.01 | 19:00

Hej
hvor kan jeg finde et billede af ss Dagø? Det var det skib morfar frederik striib jensen sejlede på da han blev døbt.
på forhånd tak for hjælpen.

...