Tur til 3f Hovedkontoret og Forbundet 3.nov 2015

Foto taget af Morten Bach ved 3f bygningen i Kbh.

Den 3. nov 2015 var medlemmer af Senior Sailor inviteret til 3f Hovedkontor i Kampmannsgade Kbh af ITF inspektør Morten Bach. Vi mødtes på hovedbanegården 10.20 til de af os der var dårlig gående blev der rekvireret en Taxa, resten af os gik derover.

Vi blev hjerteligt modtaget af Morten, som tog os med op til 6. sal, hvor han var vært i kantinen til en tår at drikke. Henrik Berlau kom også, og fortalte lidt om bygningens funktion, derefter viste Morten os  rundt i bygningen.

Vi var også inviteret af Forbundsformand Søren Sørensen til at se forbundets nye hus på Dortheavej Kbh Nv. Efter et hyggeligt møde med Morten Bach havde Morten rekvireret et par taxaer og vi blev kørt til Forbundskontoret. Her blev vi budt velkommen af Søren som bød på en hyggelig frokost med snaps, øl, vand og kaffe.

Søren gav os en opdatering, om de store problemer, DIS loven gav vores kollegaer i Mærsk, der var så og sige ikke danske Skibsassistenter tilbage, og det så også sort ud for Kaptajner og Styrmænd. Stort set er det nok enden, for danske søfolk i danske skibe, under dansk DIS flag.

Vi var 17 medlemmer der havde taget turen til Kbh vi var alle enige om, at det havde været en god tur. Der var to medlemmer, som havde taget turen helt fra Esbjerg, fire fra Fyn, og resten fra Sjælland. Efter endt besøg blev vi kørt tilbage til hovedbanegården.

En stor tak til Morten Bach og Søren Sørensen.

Foto taget af Morten Bach 3f bygningen Kbh.
Fra Morten Bach`s Kontor (foto Morten)

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

11.06 | 13:09

dejligt at læse i havde en minderig tur,og og en oplevelse for livet.synd og skam for dem der ikke kom med.

...
09.06 | 13:11

Jeg søger et billede af m/s Vera af Holbæk ca fra 1884 blev ændret til Stf 29 ejer Karl Verner Jensen , tidligere ejer Carlsen Holbæk

...
05.06 | 22:03

Vækker minder Var ombord Basra i Songhla i 67 derefter Basra 👍👍👍

...
28.05 | 17:23

Tak for en god rejsebeskrivelse - kan forstå, at det var en oplevelse af de gode... kh Kent

...
Du kan lide denne side