Tur til Christiansborg

Den 15. maj tog vi med bus til Christiansborg en tur Tommy Dinesen var Guide for. Vi var 16 tilmeldte men tre meldte fra så 13 personer tog afsted. Bussen som vi havde lejet kom fra Svendborg med 6 og vi var 4 der stod på i Nyborg og 3 stod på i Korsør. Dejligt vejr vi fik kaffe og rundstykker og en basse på bussen samt en lille en vi havde medbragt øl og vand i køletasker. Vi blev modtaget på borgen af en ung socialdemokrat folketingsmedlem fra Kalundborg Rasmus Horn Langhoff han fortalte lidt om rigets tilstand derefter holdt Tommy et lille foredrag.

Vi spiste en frokost i cafeteriet fik en pilsner til maden derefter havde vi et møde med Sten Gade i Sf`s gruppeværelse hvor vi talte lidt om gidseltagningen b.l.a. derefter var vi en tur på tilhørepladserne. Desværre skulle vi allerede med bussen kl 3 tilbage vi kunne ellers godt havde brugt 1 til 2 timer mere i staden.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

11.06 | 13:09

dejligt at læse i havde en minderig tur,og og en oplevelse for livet.synd og skam for dem der ikke kom med.

...
09.06 | 13:11

Jeg søger et billede af m/s Vera af Holbæk ca fra 1884 blev ændret til Stf 29 ejer Karl Verner Jensen , tidligere ejer Carlsen Holbæk

...
05.06 | 22:03

Vækker minder Var ombord Basra i Songhla i 67 derefter Basra 👍👍👍

...
28.05 | 17:23

Tak for en god rejsebeskrivelse - kan forstå, at det var en oplevelse af de gode... kh Kent

...
Du kan lide denne side