Tur til Fregatten Jylland

Onsdag den 7.5.2014.

Udflugt til Fregatten Jylland.

Der var tilmeldt 26 til turen men desværre kunne vores gode kollega Bjarne p.g.a. sygdom ikke deltage vi havde chartret en bus til turen. Den startede i Svendborg kl. 08,00 derefter til Nyborg og igen i Fredericia hvor de sidste kom ombord. Derefter blev der serveret kaffe med friske rundstykker + brunsviger og en bitter til halsen. Klubben havde medbragt øl og vand til fri afbenyttelse det skal nok siges at der ikke er så meget synk i vi gamle drenge som der har været. Der blev udvekslet mange gamle minder om en svunden tid i et godt selskab med gamle kollegaer. Vi ankom til Fregatten ved middagstid hvor vi blev budt velkommen af vores guide en F.h.v maskinmester og dykker i forsvaret vi fik fortalt om Fregattens historie og derefter blev vi vist rundt på Fregatten det er dejligt at vi har en serværdighed af den slags i Danmark verdens længste nuværende træskib takket være A.P.Møller fonden.

Efter endt rundvisning blev der serveret skipperlabskovs med en øl og fregatsnaps i Restauranten af en meget sød og smilende servitrice (efter min og mange andres mening den bedste skipperlabskovs vi har indtaget) Derefter kunne vi selv gå rundt der var lige blevet restaureret en dampbarkasse et meget flot stykke arbejde Nordkaperen lå der også og om ikke Troels var ombord så ham fik vi også hilst på.

Kl. 16,45 var der afgang sydpå med vores bus der blev serveret kaffe med banankage som Karin (Werners bedre halvdel havde bagt til formålet tak til karin) der var stadig lidt bitter tilbage som blev delt ud og øl og vand til fri afbenyttelse. de sidste af os stod af bussen ved 20,30 tiden i Nyborg. En dejlig tur med gamle kollegaer så nu ser vi frem til en tur mere senere på året. En stor tak til rederiet J.Lauritzens fond for deres støtte uden dem havde det ikke kunde lade sig gøre.

Mvh Bestyrelsen.

Beskrivelse

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...

Paul E.H. Christensen | Svar 03.11.2014 18.53

Hej.
Dejligt at i havde en god tyr til fregatten. Jeg talte med jer i Fregat butikken.
Har selv været i sømændenes forbund (41773) Meget fin hjemmeside.
Fint.

Monika Lihl | Svar 09.05.2014 14.37

Hej alle sammen. Mange tak for en dejlig tur til Ebeltoft og samværet med jer, det var bare så hyggeligt . Mvh. Miguel og mulle.

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

06.12 | 12:52

ja det var en hyggelig julefrokst og hyggelige dejlige fyrer at være sammen med.og ros til bestyrelsen

...
05.12 | 19:57

Dejlig julefrokost der blev afholdt 05-12 i Nyborg sammen med gamle kollegaer

...
24.11 | 19:54

Vi var en gjeng fra cafe internaationaal i Rotterdam
som var med å seile den in til Verolme etter lossing
i Europoort de fleste som var med fra gulfen fikk mønstre av ved ankomst.

...
23.11 | 08:07

Jeg var der i 1957

...
Du kan lide denne side