Nyt fra Korsør

Rettelse.

Korsør møderne som vi har haft den sidste mandag i måneden er blevet lavet om .

Efterfølgende bliver det sidste tirsdag i måneden næste møde bliver tirsdag den 26 sept på Lilleø.

Grill fest

Vi er en flok medlemmer der mødes den sidste mandag i måneden i Korsør. Vi hygger os sammen nogle timer får en sludder om de gamle dage da vi sejlede til søs. Vi har på grund af sommerferie valgt først at starte igen mandag den 26. September. 

Men nu har vi besluttet at lave en Grill dag inden den 26. september så vi inviterer til en Grillfest. Onsdag den 20. Juli kl. 12 indbyder vi til en sammenkomst i Lilleø`s Bådforenings klubhus i korsør til en hyggelig eftermiddag med Grill og kolde drikke. man kan tilmelde sig inden Lørdag den 16. Juli til Hans Andreasen mobil 27 18 10 16. Vi håber vi får en god eftermiddag sammen tag konen eller kæresten med. Prisen bliver mellem 75 0g 100 Kr. der kan købes øl og vand i klubhuset til rimelige priser. 

 

 

Foredrag af Morten Bach

Tirsdag den 12. april, havde vi igen besøg af Morten Bach, denne gang på Korsør bibliotek, hvor vi havde lånt et mødelokale, en stor tak til Korsør bibliotek.

Morten fortalte om sit arbejde som ITF Inspektør, det var spændene at hører om hans skibsbesøg, og om de slavelignende forhold mange skibe under bekvemmelighedsflag byder deres søfolk, godt vi har ITF.

Morten er en god fortæller og vi fik et godt indblik i organisationens opbygning et godt og lærerigt foredrag. Desværre var vi ikke så mange der var mødt op. Fra bestyrelsen skal der lyde et stort tak til Morten.

Bestyrelsen.

Morten havde købt smørrebrød øl og vand.

Korsør Møder 2016.

P.G.A. Påske sommerferie genoptages møderne i Korsør først igen den sidste mandag i Sept den 26.09.16. Vi glæder os til at se så mange medlemmer som muligt til vores hyggelige møder.

der vil komme nærmere besked om mødestedet inden Sept.

Web assistent 

Jørgen Vikkelsøe

Korsør Møderne

Den gode ide som vores to medlemmer Hans Andreasen og Bjarne Skov fra Korsør fik i 2015 har været en succes med at mødes den sidste mandag i måneden. I år 2016 har vi haft møde i januar og februar.

Web assistent

Jørgen Vikkelsø

Foto fra det første møde i Korsør i 3f Huset.

Medlemmer fra Korsør på besøg i Korsør Marineforening

Hej Jørgen.

Her er 7 billeder fra sammenkomsten i går i Marineforeningen i Korsør.

Vi var 10, men flere kom til, det gav 4 nye medlemmer til os incl. formanden for Marineforeningen Lindy B. Olsen, som ses på billede 114.

Samtidig fik vi solgt flere hatte.

Marineforeningen gav sild og vi kom selv med smørebrød til.

Lindy viste rundt på foreningens residens og fortalte om foreningen og deres klenodier.

Alt i alt en dejlig dag, som vi gerne gør om.

Hilsen.Bjarne.

 

 

 Tak for billederne Bjarne godt initiativ i fik, flotte rammer at holde en lille komsammen i, og så var det uden det kostede foreningen en krone, det er noget en kasser synes godt om.(ha ha) Håber også andre medlemmer i landet får samme ide. Det  drejer sig om, at mødes og få en god sludder, om de gamle dage til søs. Kunne desværre ikke deltage skulle til 60 års fødselsdag, men næste gang tager jeg gerne turen til Korsør. Foreningen har før været på besøg i Korsør Marineforening det var i forbindelse med en udflugt til VTS på Flådestationen vi indtog en god gang Skipper labskovs i marinestuen og fik en første klasses betjening.

Kasseren Jørgen.

Lindy Olsen formand for Korsør Marineforening iført Senior Sailors flotte caps, og nu medlem i Senior Sailor. Velkommen til de tre nye medlemmer fra korsør Lindy Olsen, Hans Slesvig Jensen og Kaj Hansen.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...

bjarne | Svar 27.08.2015 02.17

ny medlem
bjarne andersen
rolighedsvej 13,,,
4220 korsør
også kaldt ,, piraten ,,

Bjarne Skov Poulsen | Svar 20.04.2015 23.16

En kæmpe stor tak til Korsør Marineforening og specielt til Sten Jensen for den fine opdækning og sildene. En skøn dag vi gerne gør om. 1000 tak.

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

14.10 | 14:27

Desværre døde min svoger i lørdags. Så jeg kan ikke vise ham billedet. Men tak for hjælpen. Hans navn var Carl Johan Wiltoft Sørensen, kaldet Calle

...
13.10 | 14:35

Da jeg skulle afmønstre nåede vi ik tidevandet så vi hang på grunden natten pver

...
13.10 | 14:34

Hej jeg har desværre ikke noget foto men jeg husker også at der var en høj meget tynd fyr der dannede par med en tynd lyshåret pige ombord

...
13.10 | 13:41

du kan finde billedt under skibs foto 2
har selv sejlet med Banana fra nybygning

...
Du kan lide denne side